Gennius - komplett nödbelysning som täcker de flesta behoven

Publicerad 31 Aug 2022

Vi släpper nu en ny komplett serie nödbelysning med ett brett användningsområde. Gennius som armaturen heter, är en modern, designad hänvisningsarmatur avsedd för permanent- samt beredskapsdrift, och som kan monteras både med och utan hänvisning på vägg eller i tak. Genom hög kapsling- och slagtålighetsklass täcker armaturen de flesta behoven vad gäller nödbelysning.

Gennius erbjuds i versioner både med batteri-backup samt för central matning. Den är utrustad med Litium-batteri samt autotest för trygg och säker funktion. Omgivningstemperatur vid drift för armatur med batteri är -5° C to +35° C. För centralmatade varianter är den -25° C to +55° C, vilket gör att den även kan monteras i robusta miljöer utomhus. 

– Gennius står för en spännande kombination av både design och funktion. Vi gillar både den designade kupan lika mycket som osynliga detaljerna; kapslingsklassen på IP68 samt slagtålighetsklassen på höga IK10. Detta ger en robust armatur som klarar de flesta montagemiljöer. Det finns även ett flertal tillbehör som gör Gennius-familjen till ett mycket mångsidigt alternativ som även klarar komplexa montage, menar Pelle Hultquist, Kamics operative chef. 

För mer information om armaturtypen kontakta Kamic innesälj via tel: 054- 57 01 20 eller mejla: offert@kamic.se>

Mer om Gennius>

Fler nyheter