Vi söker distriktssäljare till Norrland och Småland/ Skåne.

Vi behöver förstärka vår organisation och söker därför drivna distriktssäljare för bearbetning av kunder och prospects i vårt norra distrikt samt Småland/ Skåne.

Vi erbjuder:
Spännande och utvecklande arbete inom en internationell koncern där du marknadsför en bred portfölj av nödbelysning, belysnings- och säkerhetsprodukter med fokus på utrymningsteknik. Du besöker elgrossister, installatörer och elkonsulter - ger produktförslag samt medverkar i säljaktiviteter i regionen.

Du som söker:
Har relevant el-/teknisk utbildning, goda kunskaper i Officepaketet och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Har god kännedom om den svenska elbranschen och dess marknad. Är entusiastisk och självgående med erfarenhet från tidigare säljarbete och gärna från teknisk försäljning. Är resultatorienterad och van att arbeta strukturerat, noggrant och med stort ansvar. 

Placering: Ort i Norrland. För södra Sverige: Jönköping, Malmö eller ort enligt överenskommelse.
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetstid: Dagtid, men då kundaktiviteter ofta sker kvällstid kan dock arbetstid förekomma efter 17.00.
Körkort: Då tjänstebil erbjuds krävs minst B-kort.
Lön: Enligt avtal och överenskommelse. Möjlighet att delta i vårt vinstdelningssystem.
Tillträdesdag: Snarast. Då tjänsten rekryteras löpande skicka din ansökan omgående.

Övriga frågor om tjänsten besvaras av vår försäljningschef Tomas Ståhl på telefon 054 -10 23 30.
Ansökan med tillhörande CV via e-post till tomas.stahl@kamic.se >

Tjänsten som pdf-fil >

 

Vi söker en servicetekniker

Vi behöver förstärka vår organisation inom service och support och söker därför en driven och engagerad servicetekniker för placering i Stockholmsregionen.

Vi erbjuder:
I rollen som servicetekniker hos oss får du ett spännande och omväxlande arbete där det ges goda möjligheter till personlig utveckling. De grundläggande arbetsuppgifterna finns inom driftsättning, felsökning/ avhjälpning samt service och support till våra kundgrupper som främst är elinstallatörer men även byggentreprenörer, driftsansvariga m.fl. Arbetsuppgifter som reparationer, batteribyten och allmän projekthantering förekommer självklart också. Produktutbudet är brett och hittas inom trefas UPS:er, centralmatade samt övervakade nödljussystem. Även EMC-mätningar av skåp och rum samt byggnationssupport av skärmade EMC-rum (tillsammans med byggare) kan förekomma.

Serviceuppdragen innebär kundbokningar och uppföljning enligt ett befintligt serviceschema kompletterat med särskilda uppdrag. Tjänsten kan medföra övernattningar beroende på hur planeringen ser ut. Övrig tid som ej är planerad för fältservice nyttjas för andra serviceuppdrag, tekniska uppgifter eller teknisk support över telefon för samma system som hanteras i fält.

Du som söker:
Vi ser gärna att du har en mångårig erfarenhet från en motsvarande position inom branschen och har relevant el-/teknisk utbildning/ bakgrund. Har kännedom om den svenska elbranschen samt dess marknad. Är självgående, resultatorienterad och van att arbeta strukturerat, noggrant och med stort eget ansvar. Vi ser att du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt engelska då leverantörskontakter ofta finns utomlands.

Placering: Stockholm alt. annan ort som vi finner lämplig.
Arbetstid: Heltid, dagtid.
Körkort: För att kunna köra vår servicebil krävs B-körkort.
Lön: Enligt avtal och överenskommelse. Möjlighet att delta i vårt vinstdelningssystem.
Tillträdesdag: Snarast. Då tjänsten rekryteras löpande, skicka din ansökan omgående.

Övriga frågor om tjänsten besvaras av serviceansvarige Johan Jändel-Holst på telefon: 054- 57 01 20.
Ansökan med tillhörande CV via e-post till: johan.jandel-holst@kamic.se >

Tjansten som pdf-fil >