Översvämning av nätskräp – en osynlig utmaning för samhället

Det pågår en översvämning av elektroniskt skräp, som stör ledningsnätets infrastruktur. I värsta fall kan detta påverka kritiska branscher som sjukvården, industrin och försvaret. Kunskapen behöver bli större menar vi på KAMIC. Därför startar vi nu en kampanj för att dela och sprida samhällsviktig information om EMC.

Hedengren Sverige och KAMIC Installation ingår strategiskt samarbetsavtal

Hedengren Sverige AB, Stockholm och KAMIC Installation AB, meddelar idag att de har ingått ett samarbetsavtal för att förstärka närvaron på den svenska marknaden inom säkerhetsområdet. Det nya avtalet innebär ett strategiskt partnerskap med syfte att ytterligare främja tillgången och distributionen av Hedengrens produktsortiment inom områdena nödbelysning och brandlarm.  (1 minuts läsning). 

Läs mer

Lysrörsutfasningen blev ett belysningslyft för Norvalla ishall

Nors ishockeyklubb i Vålberg väster om Karlstad har genom åren fostrat spelare som idag återfinns både i SHL, schweiziska ligan samt NHL. Deras hemmaborg heter Norvalla och ishallen har under de senaste åren renoverats både interiört samt exteriört. När frågan kom om att byta ut befintlig belysning och nödbelysning gick frågan till oss på KAMIC.  (2 minuters läsning)

Läs mer

Daniel Bengtsson, ny distriktssäljare i Småland

Nyanställd distriktsäljare hos oss är från den 2 april Daniel Bengtsson. Daniel har lång och gedigen erfarenhet som projektledare och säljare och kommer närmast från ITAB i Jönköping. 

Läs mer

Vi förstärker inom mätinstrumentområdet

Vi fortsätter arbetet med att förstärka verksamhetens olika produktområden och säljsidan. Nyanställd säljare med fokusområde mätinstrument är Daniel Barvehed, Stockholm.

Läs mer

 

Kampanj - utvald utomhusbelysning till bästa pris!

Behöver du lysa upp fasaden, entrétaket eller garageuppfarten där hemma? I så fall vi just nu sänkta priser på utvald utomhusbelysning inom den populära Funkis-serien. Tidlöst designad och snyggt formgiven. 

Läs mer