Svart bälte i utrymningsteknik

Ända sedan starten 1983 har vi jobbat med utrymning i någon form. Nu tar vi det här ytterligare några steg och utvecklar erbjudandet till en helhetslösning där kunskap, kompetens och produkter samspelar för att möta de önskemål och krav man kan ställa när det kommer till trygg och säker utrymning på 2020-talet. Välkommen att ta del av vår värld inom utrymningsteknik.  

Läs mer

KAMIC lanserar ny varumärkesplattform

Efter ett längre varumärkesarbete där man arbetat med frågor om bolagets mission, den framtida visionen, diskuterat  kärnvärden och uppdaterat affärsidén, så släpper Kamic nu resultatet av detta arbete i en helt ny varumärkesplattform. 

Läs mer

Gennius - komplett nödbelysning som täcker de flesta behoven

Vi släpper nu en ny komplett serie nödbelysning med ett brett användningsområde. Gennius, som armaturen heter, är en modern, designad hänvisningsarmatur avsedd för permanent- samt beredskapsdrift, och som kan monteras både med och utan hänvisning på vägg eller i tak. Genom hög kapsling- och slagtålighetsklass täcker armaturen de flesta behoven vad gäller nödbelysning.

Läs mer

Därför ska du satsa på ett drift- och supportavtal

När Facebook och Instagram hösten 2021 fick nätverksproblem och låg nere i sex timmar blev det fullständigt kaos i världen. Även om det är ovanligt så kommer störningar någon gång i våra system och...

Läs mer

Vi söker en hållbarhetssamordnare och en säljare till Norrland

Vi letar just nu efter två nya kollegor. En engagerad hållbarhetssamordnare till vår kvalitets- och miljöfunktion vid huvudkontoret samt en distriktssäljare att förstärka vår närvaro i Norrland. 

Läs mer

Nya SkiStar Lodge - kronjuvelen i Sälenfjällen

SkiStar Lodge Hundfjället är SkiStars senaste satsning I Sälenfjällen. En gemytlig resort i toppklass som står sig väl jämfört med andra internationella skidanläggningar. Glädjande för oss har vi som utvald samarbetspartner...

Läs mer