Översvämning av nätskräp – en osynlig utmaning för samhället

Det pågår en översvämning av elektroniskt skräp, som stör ledningsnätets infrastruktur. I värsta fall kan detta påverka kritiska branscher som sjukvården, industrin och försvaret. Kunskapen behöver bli större menar vi på KAMIC. Därför startar vi nu en kampanj för att dela och sprida samhällsviktig information om EMC.

Vi förstärker inom mätinstrumentområdet

Vi fortsätter arbetet med att förstärka verksamhetens olika produktområden och säljsidan. Nyanställd säljare med fokusområde mätinstrument är Daniel Barvehed, Stockholm. Daniel, som i grunden är utbildad elektriker, har flera års erfarenhet från inköp och försäljning från olika branscher som tele/IT och bilhandel. Dessutom har han tio års arbete som licensierad ishockeydomare bakom sig.  (1 minuts läsning)

Läs mer

Arque - en designad och innovativ serie nödbelysning

Vi lanserar nu ARQUE, en designad och innovativ serie nödbelysning som bjuder på något helt nytt inom utrymningssäkerhet. Baserad på en stilren och kompakt design, utmärker sig Arque-serien med sitt lilla format, stora mångsidighet och tekniska egenskaper. Dessutom - ett nytänkande inom nödbelysningsområdet som vi inte sett förut, menar vår produktchef Anders Adelin.  (2 minuters läsning)

Läs mer

Hermetic Avant, nödljus och konventionell belysning

Allmän belysning och nödljus i samma armatur

Hermetic Avant är namnet på armaturen som du kan använda både som nödljus och allmänbelysning. En robust linjärarmatur i en avskalad design som bäst kommer till sin rätt i lite mer krävande miljöer. 

Läs mer

Nu tändas tusen juleljus och risken för bostadsbränder ökar

Statistik visar att det årligen inträffar över 20 000 bostadsbränder i Sverige. 85 procent av de som skadas svårt eller omkommer av en brand gör det på hemmaplan. 

Läs mer

 

Kampanj - utvald utomhusbelysning till bästa pris!

Behöver du lysa upp fasaden, entrétaket eller garageuppfarten där hemma? I så fall vi just nu sänkta priser på utvald utomhusbelysning inom den populära Funkis-serien. Tidlöst designad och snyggt formgiven. 

Läs mer