Svart bälte i utrymningsteknik

Ända sedan starten 1983 har vi jobbat med utrymning i någon form. Nu tar vi det här ytterligare några steg och utvecklar erbjudandet till en helhetslösning där kunskap, kompetens och produkter samspelar för att möta de önskemål och krav man kan ställa när det kommer till trygg och säker utrymning på 2020-talet. Välkommen att ta del av vår värld inom utrymningsteknik.  

Läs mer

Anders Adelin – ny produktchef inom belysning- och nödbelysningsområdet

Vi fortsätter arbetet med att utveckla och förstärka verksamheten. Nyanställd produktchef inom belysning- och nödbelysningsområdet från 230101 är Anders Adelin. Anders har mer än 30 års erfarenhet av arbete inom belysningsområdet, både från installation, projektering och försäljning. Närmast kommer han från en mångårig tjänst som distriktssäljare...

Läs mer

Multiarmaturer som kan allt – den nya trenden

Fler och fler söker nu armaturer med så kallad inbyggd ljusflexibilitet. Det handlar om armaturer där du bestämmer det mesta själv och direkt i armaturen kan justera exempelvis färgtemperatur, ljusflöde eller spridningsvinkel. Välkommen att ta del av framtidens spännande multiarmaturer, eller som vi hellre kallar dem armaturer med oändlig ljusflexibilitet. 

Läs mer

Esmeralda Hansson - ny hållbarhetssamordnare

Nyanställd hållbarhetssamordnare inom teamet för miljö & kvalitet är Esmeralda Hansson. Esmeralda, som är utbildad miljöstrateg, har sju års studier bakom sig där de fyra senaste har varit med fokus på miljövetenskap.

Läs mer

Gennius - komplett nödbelysning som täcker de flesta behoven

Vi släpper nu en ny komplett serie nödbelysning med ett brett användningsområde. Gennius som armaturen heter, är en modern, designad hänvisningsarmatur avsedd för permanent- samt beredskapsdrift.

Läs mer

Vi behöver bli fler och söker just nu efter nya kollegor

Vi letar just nu efter flera nya kollegor. Vi söker bland annat efter en distriktssäljare till Småland samt en driftig servicetekniker till Stockholm. Låter det intressant? Läs vidare här...

Läs mer