Vem ansvarar för säkerheten i din fastighet?

Slarvet med kontroll och underhåll när det kommer till nödbelysning i offentliga byggnader fortsätter. Ytterst och grundläggande handlar nödbelysning om att säkra utrymningsvägar och att rädda liv. Sköts inte den löpande kontrollen enligt de regler som finns så kan fastigheter bli rena dödsfällor om olyckan är framme. Hur ser det ut i din fastighet?

Läs mer

Nu tändas tusen juleljus och risken för bostadsbränder ökar

Statistik visar att det årligen inträffar över 20 000 bostadsbränder i Sverige. 85 procent av de som skadas svårt eller omkommer av en brand gör det på hemmaplan. Den 1 december varje år uppmärksammas "Brandvarnardagen" – en viktig dag då allmänheten uppmanas att testa sina brandvarnare för att kontrollera att de verkligen fungerar.

Läs mer

Allmän belysning och nödljus i samma armatur

Vi släpper nu en armaturserie där du smart och enkelt får det bästa av två världar. Hermetic Avant är namnet på armaturen som du kan använda både som nödljus och allmänbelysning. En robust linjärarmatur i en avskalad design som bäst kommer till sin rätt i lite mer krävande miljöer  (2 minuters läsning).

Läs mer

Vi utvecklar verksamheten inom nödbelysning och UPS

Med målet att utveckla verksamheten ytterligare förändrar vi nu de ledande rollerna inom fokusområdena nödbelysning system samt avbrottsfri kraft, UPS. Nya produktchefer är Patrik Öhrfeldt och Fredrik Toftgård. 

Läs mer

 

Höstkampanj - utvald utomhusbelysning till bästa pris!

Behöver du lysa upp fasaden, entrétaket eller garageuppfarten där hemma? I så fall vi just nu höstpriser på utvald utomhusbelysning inom den populära Funkis-serien. Tidlöst designad och snyggt formgiven. 

Läs mer

pvm-kit, kit, solcellstestare

Allt du behöver för effektiv provning av din solcellsanläggning

Solcellsinstallationerna i Sverige har formligen exploderat de senaste åren. Med det ökande antalet aktörer samt anläggningar har även kraven ökat på korrekt utförda installationer. 

Läs mer