Vem ansvarar för säkerheten i din fastighet?

Slarvet med kontroll och underhåll när det kommer till nödbelysning i offentliga byggnader fortsätter. Ytterst och grundläggande handlar nödbelysning om att säkra utrymningsvägar och att rädda liv. Sköts inte den löpande kontrollen enligt de regler som finns så kan fastigheter bli rena dödsfällor om olyckan är framme. Hur ser det ut i din fastighet?

Läs mer

Höstkampanj - utvald utomhusbelysning till bästa pris!

Behöver du lysa upp fasaden, entrétaket eller garageuppfarten där hemma? I så fall vi just nu höstpriser på utvald utomhusbelysning inom den populära Funkis-serien. Tidlöst designad och snyggt formgiven tak-, fasad- och markbelysning för både hem och offentlig miljö. Passa på att fynda ljusstark utomhusbelysning nu till kraftigt reducerade priser!  (2 minuters läsning).

Läs mer

KAMIC förstärker inom skärmningsteknikområdet/ EMC

Vi fortsätter arbetet med att utveckla och förstärka verksamhetens olika funktioner. Nyanställd Global Business Unit Director EMC för område skärmningsteknik/EMC, är från den 1 september 2023, Jonas Eriksson  (1 minuts läsning).

Läs mer

Track Family – nödbelysning för 3-fas skena

Vi lanserar nu nödbelysningsserie speciellt framtagen för montage på 3-fas skena. En perfekt lösning vid nyproduktion eller ROT-jobb inom restaurang-, kontor- eller butiksmiljöer där ett snabbt montage önskas.

Läs mer

pvm-kit, kit, solcellstestare

Allt du behöver för effektiv provning av din solcellsanläggning

Solcellsinstallationerna i Sverige har formligen exploderat de senaste åren. Med det ökande antalet aktörer samt anläggningar har även kraven ökat på korrekt utförda installationer. 

Läs mer

KAMIC fyller 40 år - det ska firas!

Sedan starten hösten 1983 har KAMIC vuxit från ett små­bolag till att ingå i en storkoncern och arbetat sig upp till att bli ett respekterat namn i branschen. Nu firar vi 40 år som företag där engagemang och utveckling fortsätter utan minskad fart.

Läs mer