Svart bälte i utrymningsteknik

Ända sedan starten 1983 har vi jobbat med utrymning i någon form. Nu tar vi det här ytterligare några steg och utvecklar erbjudandet till en helhetslösning där kunskap, kompetens och produkter samspelar för att möta de önskemål och krav man kan ställa när det kommer till trygg och säker utrymning på 2020-talet. Välkommen att ta del av vår värld inom utrymningsteknik.  

Läs mer

Multiarmaturer som kan allt – den nya trenden

Fler och fler söker nu armaturer med så kallad inbyggd ljusflexibilitet. Det handlar om armaturer där du bestämmer det mesta själv och direkt i armaturen kan justera exempelvis färgtemperatur, ljusflöde eller spridningsvinkel. Välkommen att ta del av framtidens spännande multiarmaturer, eller som vi hellre kallar dem armaturer med oändlig ljusflexibilitet. 

Läs mer

Esmeralda Hansson - ny hållbarhetssamordnare

Vi fortsätter arbetet med att förstärka och utveckla verksamheten med miljön satt i första rummet. Nyanställd hållbarhetssamordnare inom teamet för miljö & kvalitet är Esmeralda Hansson. Esmeralda, som är utbildad miljöstrateg, har sju års studier bakom sig där de fyra senaste har varit med fokus på miljövetenskap.

Läs mer

KAMIC lanserar ny varumärkesplattform

Efter ett längre varumärkesarbete där man arbetat med frågor om bolagets mission, den framtida visionen, diskuterat  kärnvärden och uppdaterat affärsidén, så släpper Kamic nu resultatet av detta arbete... 

Läs mer

Gennius - komplett nödbelysning som täcker de flesta behoven

Vi släpper nu en ny komplett serie nödbelysning med ett brett användningsområde. Gennius som armaturen heter, är en modern, designad hänvisningsarmatur avsedd för permanent- samt beredskapsdrift.

Läs mer

Vi söker säljare och en servicetekniker

Vi letar just nu efter flera nya kollegor. Vi behöver förstärka några distrikt med nya säljare och en servicetekniker med tänkt placering i Stockholmsområdet. 

Läs mer