Projektering

Innanför våra väggar finns hundratals år av kunskap när det gäller projektering, produktlösningar, ljusplanering, regelverket inom nödbelysning etc. Vi har en egen projekteringsavdelning som varje vecka räknar, ritar och offererar i både mindre och större projekt i allt från K-märkta byggnader i Norrland till kontorskomplex i centrala Stockholm.

Vi erbjuder:

  • Beräkning & offert
  • Konsultation & vägledning
  • Support & service (även serviceavtal)

Har du kört fast eller bara behöver bolla några allmänna produktfrågor - tveka inte, kontakta oss direkt så får du mer info om hur vi kan hjälpa dig i just ditt projekt. Oavsett om det är en träff ute på bygget, digitalt möte framför skärmen eller via telefon. Vi gör det enkelt för dig och att fråga kostar inget!

För ytterligare information och övriga frågor kontakta oss på telefon: 054- 57 01 20 alt. via e-post: offert@kamic.se > 

Några saker att tänka på när du skickar underlag:

  • Bifoga all kontaktinformation så det blir lätt att nå berörda parter.
  • Mejlar du ritningsunderlag, se till att all information finns med: exempelvis en RAM-handling, brandritning samt brandskyddsbeskrivning. Det underlättar och snabbar upp arbetet avsevärt vilket är positivt för alla inblandade.

Vid all projektering: vi lägger stor vikt på att så långt det är möjligt att välja produkter och lösningar som minimerar miljöpåverkan, är energibesparande och självklart uppfyller miljömässiga lagar och regler. Vi hoppas att detta sammantaget ska reducera kostnader som slutligen kan gynna alla parter.