Ljusberäkning

Att skapa behagliga och smakfullt ljussatta miljöer är idag mer regel än undantag. Man skulle kunna säga att ljussättning har blivit en stor trend. Effektivare LED-ljuskällor och nya, utvecklade armaturer har bidragit till att ljusdesigners och elkonsulter fått ännu större möjligheter än tidigare att förverkliga kombinationen estetik och funktion.

Vår erfarenhet av professionell belysning är både bred och djup. Vi samarbetar idag med några av de bästa belysningstillverkarna när det gäller senaste teknik, funktionell konstruktion och modern formgivning. Detta gäller framförallt inom våra två fokusområden: spotlights & skenor samt utomhusbelysning. Vi har även egen produktion inom koncernen av armaturer inom dessa områden. Det ger oss ett försprång när det kommer till att leverera helhetslösningar.

Professionell belysningsberäkning

Våra projektörer jobbar framförallt i DIAlux som är ett professionellt beräkningsprogram för belysningsplanering. Programmet klarar både inomhus- och utomhusanläggningar där huvudmålet alltid är att se till att mängden armaturer ger önskad ljusmängd enligt de rekommendationer som finns.

 

Vi hjälper dig

Vill du ha hjälp med armaturförslag, ljusberäkning, placeringsalternativ eller andra tekniska lösningar? Kontakta oss på tel: 054- 57 01 20 eller mejla: offert@kamic.se > så lotsar vi dig fram till rätt person och tar det därifrån.

Vi har gärna en tät dialog med dig som uppdragsgivare. När det kommer till utformningen av dina ljusmiljöer vill vi bidra med en bekymmersfri resa i allt från projekteringsstadiet till det slutliga montaget på plats. Det är vår målsättning i alla lägen.