Ny besättning ombord

Publicerad 14 Feb 2023

Låt oss presentera några nya (och gamla) ansikten på Kamic-skutan som nu kommer att förstärka vårt säljteam ytterligare.

Från vänster: Viktor Wikstrand, som från den 1 februari tar en plats som ny säljare på Stockholmskontoret och får ansvar för den södra delen av distriktet samt Östergötland. Viktor har lång erfarenhet från elbranschen och kommer närmast från en tjänst som projektledare på Neab-gruppen. Han har även en längre anställning på El- och Ljusdesign i Stockholm på sitt CV. 

I mitten hittar vi Malin Jarl Wallenius, välkänd Kamican och backoffice för många sen tidigare, som nu byter tjänst och tar över säljansvaret för region Mellan (Dalarna, Närke, Värmland, Dalsland samt delar av Skaraborg). Hon kommer från den 1 februari som startdatum att besöka installatörsföretag, elgrossister samt föreskrivande led i regionen.

Sist men inte minst säger vi hej till Johan Bandling, som med sin bas i Umeå är vår nya säljrepresentant för norra Sverige. Han kommer närmast från Collinder Märksystem där han arbetat som distriktsansvarig säljare för Norrland. Johan kommer med sin kompetens och erfarenhet samt våra produktportföljer, tjänster och lösningar bidra till ökad aktivitet och bearbetning av kunder och prospects i det norra distriket. 

Vi säger: välkomna ombord allesammans. Kontaktkanaler till våra nya medarbetare hittar du här under "Kontakt>"

Fler nyheter